09.2.2018 | Liikenneympäristö

Biglight - iso on kaunista

Illaksi pitäisi ostaa jotain ruokaa. Otat auton alle ja suuntaat lähintä isoa tietä pitkin kohti supermarkettia. Mitähän sitä söisi? Ilta on jo pimenemässä, mutta tien varrelta hohtaa juuri se viesti, jota kaipaatkin: lähimarketissasi on lohimedaljongit tarjouksessa. Tuohan on hyvä idea, ajattelet ja käännyt seuraavasta liittymästä marketin pihaan.
Biglightit ovat isoja näyttäviä mainospintoja, jotka on sijoitettu Helsingin, Tampereen ja Turun suurille sisään- ja ulosmenoväylille.
Biglightit soveltuvat etenkin mainontaan, joka ohjaa myymälään, tai jolla tähdätään nopeaan ostopäätökseen - saat kohdennettua viestisi myymälän läheisyyteen.

Suuri koko yhdistettynä lyhyeen etäisyyteen tiestä takaa sen, että mainoksen vaikutusaika on mahdollisimman pitkä. Kun pitkään vaikutusaikaan lisätään vielä tehokas toisto, niin renkaanvaihtopaikkaa mietittäessä muistuu mieleen matkan varrella nähty autokorjaamon nimi.

Tavoita jopa 6,8 miljoonaa kontaktia - myös pimeässä

Suomessa sää vaihtelee lumituiskusta auringonpaisteeseen, mutta myönnettäköön, että suurin osa vuodestamme menee pimeydessä. Biglightin näkyvyyttä ei pimeys estä, sillä ne ovat erittäin tehokkaasti valaistuja. Tuuli ja tuiske eivät myöskään vaikeuta viestisi näkyvyyttä, sillä Biglightit ovat rakennettu kestäviksi.

Biglightien huomioarvo on valtava. Kampanja-aika on normaalisti kaksi viikkoa, ja tänä aikana voit tavoittaa jopa 6,8 miljoonaa kontaktia (City 5 Premium -paketti). Mainoksesi nähdään keskimäärin 8 kertaa kampanjan aikana, joten saat viestillesi vahvan toiston.

Näin teet vaikuttavan Biglight-kampanjan

Aloita ensin miettimällä millainen on tarpeesi. Haluatko mahdollisimman kattavan peiton, vaiko mahdollisimman kohdistetun viestin?
Meillä pystyt mainostamaan esimerkiksi vain yhdessä kaupungissa, tai vain tiettyjen liikkeiden läheisyydessä. Muistathan, että myyjämme auttavat mielellään sinua kampanjasi suunnittelemisessa.

Harri Auvinen, Clear Channelin avainasiakaspäällikkö, ohjeistaa myös miettimään, millainen viesti sopii ulkomainokseen:
”Koska Biglightit ovat suurien teiden varrella, suurin osa joko ajaa tai istuu jonkin kulkuneuvon kyydissä nähdessään mainoksen.
Onkin tärkeää, että viesti on selkeä ja helposti luettavissa. Lyhyet sloganit, ajankohtaiset aiheet ja selkeä, yhdellä silmäyksellä ymmärrettävä viesti ovat kaiken ulkomainonnan A ja Ö. Kuten lähes kaikkia muitakin ratkaisujamme, myös Biglighteja on mahdollista muokata - koko mainoslaite teipattuna brändiväreihisi erottuu entistä tehokkaammin.”

Lisätietoa ja yhteystiedot löydät täältä.

PS. Seuraa meitä Instagramissa / Facebookissa / Twitterissä hashtagilla #welovesooh ja löydä inspiraatiota kampanjallesi!