09.2.2018 | Matkustusympäristö

American Express mukana rakentamassa Euroopan parasta lentoasemaa

American Express mukana rakentamassa Euroopan parasta lentoasemaa

Helsinki-Vantaan lentoasema on valittu useana vuonna Euroopan parhaiden lentoasemien listalle. Tänä vuonna pitkäjänteinen työ matkustajien viihtyvyyden eteen sai lopullisen sinetin kun Helsinki-Vantaa valittiin Euroopan parhaaksi lentoasemaksi. Lentoasemaa kehuttiin rauhalliseksi, puhtaaksi ja tehokkaaksi. Erityiskiitosta sai matkustusprosessien jouheva eteneminen. Eikä syyttä, sillä tähän osa-alueeseen kiinnitetään Finavialla erityisen paljon huomiota.

Paljon matkustavien liikkuminen kentällä nopeutui jälleen, kun American Express aloitti kumppanuuden Finavian kanssa ja brändäsi Premium Lane-turvatarkastuksen, jossa American Express® Platinum ja Centurion kortinhaltijat voivat suorittaa turvatarkastuksensa nopeasti ja pääsevät etenemään suoraan airside-puolelle business loungeen odottamaan lentonsa lähtöä. Tämä lisää jälleen matkustusmukavuutta ja lokakuussa lanseerattu uusi palvelu on otettu vastaan kortinhaltijoiden keskuudessa positiivisesti

”Kortinhaltijoissamme korostuu matkustaminen niin työn puitteissa kuin vapaa-ajallakin, joten halusimme tälläkin tavalla palvella American Expressin asiakkaita ensiluokkaisella palvelulla,” iloitsee Pohjoismaiden maanjohtaja Fredrik Sauter. ”Etsimme jatkuvasti uusia tapoja palkita kortinhaltijoitamme American Expressin valinnasta ja haluamme sitouttaa heitä toimintaan kanssamme. Premium Lane on osoitus pyrkimyksestämme asiakkaittemme arjen parantamiseksi.” Sauter lisää.

Premium Lane löytyy Helsinki Vantaan lentoaseman molemmista Schengen-terminaaleista ja sitä voivat hyödyntää kaikki Platinum- ja Centurion kortinhaltijat.

Lisätietoja:

Mikaela.a.kaulbarsstaudinger@aexp.com

Heikki.pennanen@clearchannel.fi