01.4.2016 | Smart City

Alepa-ketju kaupunkipyörän pääyhteistyökumppaniksi

Vapun jälkeen katukuvaan ilmestyvät kaupunkipyörät ovat seuraavien kolmen vuoden ajan ”Alepa-fillareita”

Kaupunkilaisten ja matkailijoiden elämää helpottavat kulkuneuvot tulevat osaksi julkisen liikenteen verkostoa, ja siksi polkupyörien hallinnoinnista vastaavat Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL ja Helsingin seudun liikenne HSL.Kaupunkilaisten ja matkailijoiden elämää helpottavat kulkuneuvot tulevat osaksi julkisen liikenteen verkostoa, ja siksi polkupyörien hallinnoinnista vastaavat Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL ja Helsingin seudun liikenne HSL.Alepa on lähiruokakauppa ja siksi täydellinen kumppani kaupunkipyörille. Olemme iloisia, että kumppaniksi valikoitui juuri Alepa-ketju, joka osaltaan haluaa olla mukana kehittämässä kaupunkia ja kaupunkilaisten palveluja. Hauska yhteensattuma on, että pyörien väriksi oli jo aikaisemmin päätetty keltainen, joka on myös Alepan väri.HOK-Elannon Alepa-ketjulle kaupunkipyörän pääyhteistyökumppanuus sopii hyvin.Alepa on kaupunkilainen ruokakauppa ja fillarointi kaupunkilainen tapa liikkua. Verkostomme on sen verran laaja, että lähin Alepa on aina fillarimatkan päässä. On hienoa olla mukana mahdollistamassa tätä kaupunkilaisten hyvinvointia ja arjen mukavuutta lisäävää palvelua.

Pyöräasemien mainosmyynti alkaa nyt

Kaupunkipyöräasemien mainosmyynnistä vastaa Clear Channel Suomi Oy. Kaupunkipyöräasemista tulee näkyvä osa helsinkiläistä katukuvaa, sillä niiden 2,5 metriä korkeat mainospaikat ovat Suomen suurimmat digitaaliset mainospinnat katutasossa.Uuden mainossarjan myötä saamme ennennäkemättömän laajan digitaalisen ulkomainosverkoston Helsinkiin ja tarjoamme mainostajille digitaalisen ulkomainonnan parhaan tavoittavuuden ja kontaktit. Pyöräasemat sijaitsevat Helsingin vilkkaimmilla paikoilla, joissa liikkuu paikallisten asukkaiden lisäksi myös paljon kotimaisia ja ulkomaisia matkailijoita.Pyöräasemien mainosmyynti alkaa välittömästi, sillä ensimmäiset kampanjat käynnistyvät heti polkupyörien ilmestyessä katukuvaan vapun jälkeisenä maanantaina.

Clear Channel Suomi Oy 

Lisätiedot:
Kehitys- ja tuotejohtaja Lassi Tolonen, Clear Channel Suomi Oy, puh. 040 523 0041, lassi.tolonen@clearchannel.fi
Alepa-ketjun aluejohtaja Merja Saari, HOK-Elanto, p. 010 76 60 606, merja.saari@sok.fi
Markkinoinnin aluejohtaja Tuomas Ahola, HOK-Elanto, p. 010 76 60 596, tuomas.ahola@sok.fi

Helsinkiläisten ja kaupungissa vierailevien matkailijoiden käyttöön tulee toukokuun alussa 500 pyörää ja 50 kaupunkipyöräasemaa. Pyörät ovat Helsingin kantakaupungissa alueella, joka rajoittuu Ruoholahteen, Taka-Töölöön ja Sörnäisiin. Pyöräasemat sijaitsevat noin 300 metrin päässä toisistaan. Kesällä 2017 alue laajenee ja pyöriä saadaan lisää, jolloin käytössä on 1500 pyörää ja 150 pyöräasemaa alueella, joka ulottuu kantakaupungista Munkkiniemeen, Pasilaan ja Kumpulaan asti. Kaupunkipyörät parkkipaikkoineen löytyvät HSL:n reittioppaasta.