Specifications

Kauppakeskus Myyrmanni

Kauppakeskus Myyrmanni sijaitsee Vantaalla, keskellä vilkasta ja kasvavaa Myyrmäkeä. Kauppakeskuksesta on suora yhteys Myyrmäen rautatieasemalle. Myyrmanni on monipuolinen kauppakeskus, joka tarjoaa viihtyisän ilmapiirin sekä laajan, yli 80 myymälän valikoiman muodin, kauneuden ja kodin erikoisliikkeitä. Siellä on myös erinomainen terveyspalveluiden tarjonta. Myyrmannin kaupallinen, palveluiden ja ravintoloiden sekä kahviloiden tarjonta on uudistunut voimakkaasti parin viime vuoden aikana. Myyrmannissa on 1 100 katettua pysäköintipaikkaa.

Promootiopaikka

Promootiopaikan koko määritellään jäljempänä tässä ohjeessa. Maksimikokoa ei saa ylittää turvallisuussyistä missään tilanteessa.

Myyntipaikka on pidettävä siistinä ja kaupallisena koko toiminnan ajan, myös myyntipisteen ollessa suljettuna. Myyntipaikat on siivottava itse sopimussuhteen aikana sekä sopimuksen päättyessä omia siivoustarvikkeita käyttäen.

Tavaroiden, peitteiden, siivousvälineiden, ulkovaatteiden, pahvilaatikoiden yms. varastointi promopisteessä on kiellettyä ellei kalusteessa ole erillistä säilytystilaa varastointiin. Tuotteiden sijoittelu lattialle ei ole sallittua.

A-ständien käyttö on kiellettyä kauppakeskuksessa samoin kuin käsinkirjoitetut, epäsiistit mainosmateriaalit.

Sähköä varten vuokralaisen on tuotava omat jatkojohdot. Johdot on teipattava siististi piiloon kompastumisvaaran vuoksi lähimmästä mahdollisesta pistokkeesta. Vuokralainen vastaa siitä, että teipistä ei jää jälkiä kauppakeskuksen lattiaan, seiniin tai vastaaviin toiminnan lopettamisen jälkeen. Pistokkeiden sijainti on kerrottu myyntipaikkojen tietojen yhteydessä.

Avotulen teko (kynttilät, kaasupolttimet yms.) on paloturvallisuussyistä kielletty. Ilmapallojen täyttö myyntipaikoilla on kielletty. Täyttöpaikat on sovittava erikseen etukäteen kauppakeskustoimiston kanssa.

Kalusteiden käyttö

Mikäli promopisteeseen kuuluu kalustus, on vuokralaisen sitä käytettävä. Kalusteettomissa promopisteissä vuokralaisen tulee käyttää omia, siistejä ja ehjiä kalusteita. Promootiopaikan kalusteet eivät saa peittää liiketiloja tai mainospintoja.

Myynti- ja promootiotyö

Promootiopaikka on mahdollista pitää auki kauppakeskuksen yleisten aukioloaikojen mukaisesti, mutta kuitenkin vähintään klo 10-20 arkisin, klo 10-18 lauantaisin ja klo 12-18 sunnuntaisin. Mikäli tästä ehdosta halutaan poiketa, on siitä sovittava erikseen kauppakeskuksen johdon kanssa. Agressiivinen myyntityö, asiakkaiden perässä kävely ja peräänhuutelu on ehdottomasti kielletty kauppakeskuksessa.

Myyntityö tulee tapahtua promopisteestä käsin, ei kauppakeskuksen käytävillä. Myyjien määrä tulee suhteuttaa promootiopaikan kokoon. Jos myyjiä on enemmän kuin kaksi kerrallaan promootiopaikalla, on siitä sovittava erikseen kauppakeskuksen johdon kanssa.

Musiikin toistamisesta sekä oman äänentoistolaitteiston käytöstä on sovittava erikseen kauppakeskuksen johdon kanssa.

Tavaroiden yön yli säilytys ja varastointi

Promootiopaikka tulee peittää yön ajaksi siististi kauppakeskuksen toimittamalla kankaalla (tai jos käyttää omaa peitettä, tulee se hyväksyttää kauppakeskusjohdolla). Mikäli promopisteen kalusteessa on varastointitila, tulee myyntituotteet varastoida yön ajaksi sinne. Tavaroiden varastointiin ja yön yli säilytykseen ei ole varastotiloja. Tavarat voi jättää myyntipisteeseen esittelijän OMALLA VASTUULLA. Kalliit esineet, kuten televisiot ja tietokoneet, suositellaan viemään lukittuun tilaan tai ottamaan mukaan. Pitkäaikaisilla promootiopaikan vuokralaisilla on mahdollisuus vuokrata varasto käyttöönsä kauppakeskuksesta, mikäli niitä on vapaana. Mikäli tähän on tarvetta, suositellaan ottamaan yhteyttä kauppakeskuksen johtoon. Kaikissa tavaran –ja materiaalin säilyttämiseen liittyvissä asioissa, ole yhteydessä kauppakeskuksen johtoon.

Tavaroiden toimitus ja jätehuolto

Tavaroiden toimitus tapahtuu promootiopaikalle pääasiassa kauppakeskuksen lastauslaiturien kautta. Tavarahissillä pääsee kulkemaan sekä 1. että 2. kerrokseen. Joissain tapauksissa tavaran toimituksissa lastausalueena voi käyttää Iskoskujan sisäänkäyntiä, joka sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Samalla lastauslaiturialueella sijaitsee myös kauppakeskuksen jätehuolto. Vuokralainen vastaa jätteensä kierrätyksestä sekä lavojen yms. poiskuljetuksesta. Vartijoilta saa haettua kulkulätkät, joilla pääsee kulkemaan lastauslaiturialueelle.

Yleistä tietoa ja ohjeita

Kauppakeskuksen yleiset wc-tilat sijaitsevat 2. kerroksessa. Ne ovat myös promootiopaikkojen vuokralaisten käytössä.

Pysäköinti parkkihallissa ja ulkoparkkialueella on ilmaista 3 tunnin ajan. Lippuautomaateista on mahdollista ostaa lisää pysäköintiaikaa oman tarpeen mukaan. Pitkäaikaisia pysäköintilupia myy Q-park (info@q-park.fi).

Löytötavarat toimitetaan Myyrmannin infopisteeseen, 1. kerrokseen. Ja päivän päätyttyä Myyrmannin valvomoon P-kerroksessa.

Promootiopaikkaan liittyvissä ongelmatilanteissa suositellaan olemaan yhteydessä kauppakeskuksen järjestyksenvalvojiin. Puhelinnumero: +358 40 668 6052, Securitas.

Varaukseen liittyvissä ongelmissa suositellaan olemaan yhteydessä Marko Ryhäseen, +358 (0)401395397.

Toimintaohjeet hätä- ja vaaratilanteissa

Sairaskohtaus ja tapaturmat

Auta parhaasi mukaan. Pyri selvittämään sairauden laatu kysymällä. Mikäli henkilö on tajuton eikä hengitä, aloita välittömästi elvytystoimenpiteet kykyjesi ja taitojesi mukaan. Soita 112 ja vastaa rauhallisesti hätäkeskuksen päivystäjän kysymyksiin. Jos henkilö on tajuissaan hätäkeskus haluaa mahdollisesti puhua myös hänen kanssaan. Ilmoita itse tai pyydä työtoveriasi ilmoittamaan tilanteesta vartijalle. Tämä on tärkeää pelastuslaitoksen opastamisen kannalta. Vartijoilla on ensiapukoulutus. Varmista pelastuslaitoksen opastus.

Tulipalo

Jos havaitset itse tulipalon, pelasta vaarassa olevat ihmiset. Älä käytä tai anna kenenkään käyttää hissejä. Tee hätäilmoitus, soita 112. Sammuta lähimmällä sammuttimella. Vaikka saisit palon sammutettua itse, ilmoita pelastuslaitokselle sekä järjestyksenvalvojille. Rajoita palon leviämistä sulkemalla ovet ja ikkunat. Opasta pelastuslaitos paikalle. Noudata vartioinnin sekä pelastuslaitoksen ohjeita.

Automaattinen palohälytys

Jos olet paikassa, jossa palaa, toimi kuten edellä ohjeistettu. Muutoin odota lisäohjeita, valmistaudu tarvittaessa kauppakeskuksen tyhjennykseen. Palohälytyksen aikana älä soita turhaan valvomoon, vartijoille tai kiinteistön huollolle kyselläksesi tilannetietoja. Tilanteen ollessa ohi asiasta kuulutetaan.

Kauppakeskuksen tyhjentäminen

Käsky kauppakeskuksen tyhjennyksestä annetaan joko kuulutuksella tai vartijoiden ilmoituksella. Opasta asiakkaat lähimmälle poistumisreitille ja poistu itse työtovereidesi kanssa kauppakeskuksesta lähimmän poistumisreitin kautta. Tutustu poistumisreitteihin ja kokoontumispaikkoihin etukäteen. Yhteiset kokoontumispaikat ovat 1. kerroksesta ja parkkitasolta Espoonlahdentori sekä 2. kerroksesta Solmutori. Ilmoita välittömästi turvallisuushenkilöstölle, jos joku puuttuu. Paikanpäällä ilmenevissä epäselvissä tilanteissa ja käytännön asioiden selvittämisessä ota yhteys valvomoon.

Ota yhteyttä

0207 312 000. tai lähetä sähköpostia sales@clearchannel.fi