21.09.2020 | Uratarina

Työntekijätarinoita

Meillä Clear Channelilla työskentelee iso joukko eri alojen ammattilaisia useissa eri tiimeissä ja erilaisissa tehtävissä, esimerkiksi myynnin, kehityksen ja kampanjasuunnittelun parissa. Yhteistä kaikille työntekijöille on palo tehdä Suomen digitaalisinta ja parasta ulkomainontaa yhdessä mahtavien kollegoiden kanssa. Lue, millaisia työntekijä- ja uratarinoita yrityksemme sisältä löytyy.

 

Jemppu_pyöreä

jeminan tarina

Jemina on työskennellyt Clear Channelillä jo yli 13 vuotta ja hän on ehtinyt työskennellä monissa eri tehtävissä tuona aikana. Jemina aloitti uransa Clear Channelilla työharjoittelun muodossa talousosastolla. Tämän jälkeen hän sai vakituisen paikan silloisesta Cinema-tiimistä ja aloitti vuonna 2007 myyntikoordinaattorina elokuvamainonnan parissa. Jeminan työtehtäviin kuului monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, kuten kampanjasuunnittelu, kontaktien arvioiminen ja elokuvakohtainen luokittelu kohderyhmittäin, kampanjoiden aikataulutus/play-out, nettisivujen ylläpito, laskutus, myynnin tuki sekä omat asiakkuudet. Hän työskenteli Cinema-tiimissä kevääseen 2013 saakka, jolloin hän jäi äitiyslomalle. Äitiysloman jälkeen vuonna 2015 Jemina palasi Clear Channelin kehitystiimiin Partner Manageriksi. Jeminasta tuntuu siltä, että nykyiset työtehtävät sopivat parhaiten hänen luonteeseensa ja vahvuuksiinsa. Tällä hetkellä Jeminalla on yli 400 sopimuskumppania, sisältäen yksityisiä maanomistajia, kuntia, kaupunkeja ja yrityksiä.

”Parasta työssäni on tehdä liiketoimintaa, joka hyödyttää sekä kumppaneitamme että Clear Channelia. Kehitystiimissä on vapaus suunnitella oman työn tekemistä ja jokainen saa olla oma itsensä.” 

Tiimikavereitaan Jemina kuvailee pelottomiksi, luottamuksen arvoisiksi sekä mukaviksi. Parasta Clear Channelilla Jeminan mielestä on hyvä porukka sisäisesti ja laaja kumppanuusverkosto, joka tuo mielenkiintoisia hankkeita ja mahdollisuuksia, jotta työn mielekkyys säilyy vuodesta toiseen.

 


Sami_pyöreä_1

samin tarina

”Hauskoja, luotettavia ja erilaisia” kuvailee Account Managerina työskentelevä Sami kollegoitaan. Asiantunteva ja positiivinen myyntikonkarimme Sami on työskennellyt Clear Channelilla jo kuusi vuotta. Samin mielestään parasta hänen työssään on vaihteleva ja monipuolinen työnkuva kivassa työympäristössä. Koko yrityksen osalta taas parasta antia ovat ihmiset ja yhdessä luotu hyvä yhteishenki.

Sara_pyöreä-1

 

saran tarina

Markkinoinnin ja tutkimuksen parissa työskentelee aina aurinkoinen Sara. Sara on Brand & Insight Manager ja hänen työtehtäviinsä kuuluuvat markkinoinnin ja viestinnän erilaiset tehtävät, tärkeimpänä vastuualueenaan kuitenkin Clear Channelin tutkimukset. Sara kerää ja tuottaa insightia organisaation tueksi ja kiertää myynnin tukena kertomassa asiakkaille ja muille sidosryhmille ulkomainonnan ilosanomaa. Lisäksi Sara on mukana monissa yrityksemme edistyksellisissä datahankkeissa.

"Olen siitä onnellisessa asemassa, että jouduin pitkään miettimään kumpi työssäni on parasta: itse työ vai työkaverit. Mutta kyllä se ehdottomasti työkaverit on, sillä ilman toimiston hurttia huumoria ja aina saatavilla olevaa vertaistukea eivät ajoittaiset duuniahdistuksetkaan tunnu yhtään niin turhauttavilta. Clear Channel tarjoaa työntekijöilleen luotettavan ja turvallisen yhteisön, jossa varmasti jokaisella on tunne siitä, että heistä välitetään. Töihin on oikeastaan aina kiva tulla, mikä on itselleni viihtyvyyden tärkein mittari."

 

Kollegoitaan Sara kuvaa kirjainyhdistelmällä LOL: "Laadukas otos loistotyyppejä."

 

 
Joni_pyöreä

 

jonin tarina

 

Aina hyväntuulinen ja auttavainen Joni on työskennellyt Clear Channelin kampanjasuunnittelun tiimissä elokuusta 2017 alkaen. Hänen työtehtäviinsä kuuluvat muun muassa promootiopaikkojen myynti ja tilausten käsittely, verkkokaupan ylläpito sekä digitaalisten kampanjoiden ajastus. Jonin mielestä parasta kampanjasuunnittelijan tehtävässä ovat tekemisen meininki ja yleinen ilmapiiri. Jonin mielestä on todella mukavaa olla jatkuvasti kaikenlaisten ihmisten kanssa tekemisissä sekä ratkaista eteen tulevia ongelmia yhdessä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Myös mahdollisuus vaikuttaa ja olla mukana tekemässä Suomen suurinta promootiopaikkaverkostoa sekä tehdyn työn jäljen näkeminen vapaa-ajalla kiehtoo ja motivoi Jonia. Työ on hänen mukaansa todella monipuolista ja keissit hyvin harvoin samanlaisia. Työkavereitaan Joni kuvailee auttamishaluisiksi, ystäväksi ja miellyttäviksi, ja juuri työkaverit ovat Jonin mielestä parasta Clear Channelilla.

”En ole ikinä nähnyt missään muussa yrityksessä tai työpaikassa samanlaista yhteisöllisyyttä ja yhteistyötä, mitä Clear Channelilla on. Työilmapiiri pitää mielen virkeänä ja töihin on joka päivä mukava tulla. Omaa näkemystä asioista kuunnellaan ja huomioidaan päätöksenteossa ja todella tuntuu ihmisten kunnioittavan ja arvostavan toisiaan. Yrityksen arvoista pidetään hyvää huolta ja niiden mukaan toimitaan asemasta riippumatta.”

  

Pauliina_pyöreä

pauliinan tarina

Luovat hetket ja uuden kokeilu ovat Pauliinan mielestä parasta Digital Campaign Plannerin tehtävässä. Idearikas ja tunnollinen Pauliina on työskennellyt Clear Channelin digitiimissä kaksi vuotta. Vaihtelevia työtehtäviään Pauliina kuvailee seuraavasti:

”Leikkikenttäni ovat digitaaliset kampanjat ja pinnat. Huolehdin siitä, että asiakkaidemme ja kumppaniemme kampanjat pyörivät oikeaan aikaan oikeissa paikoissa. Tarvittaessa taiteillaan yhteistyössä markkinointitiimin kanssa Clear Channelin omia materiaaleja näytöille. Viime kuukausina olen myös paneutunut dynaamisen ulkomainonnan saloihin ja koetan parhaani mukaan auttaa sekä kollegoitani että asiakkaitamme hyödyntämään dynaamisen ulkomainonnan potentiaalia.”

Parasta Clear Channelilla Pauliinan mielestä on työkaverit ja huikea työyhteisö, joka tukee pyyteettömästi ylä- ja alamäissä – niin pienissä kuin isoissa mäissä. Kollegoitaan Pauliina kuvailee ihanan hulluiksi digitontuiksi.
 

miran tarina

Iloisen ja positiivisen Miran työtehtäviin kuuluu huolehtia muun muassa palkoista, hallinnollisista tehtävistä sekä HR-tehtävistä. Mira on työskennellyt nykyisessä tehtävässään pian kaksi vuotta. Hänen työssään on parasta se, että saa auttaa toisia ja sitä kautta vaikuttaa positiivisesti yrityksen liiketoimintaan. Clear Channelilla hänen mielestään parasta on positiivinen tekemisen meininki sekä henkilöstöstä välittäminen – aidosti. Lähimpiä kollegoitaan Mira kuvailee kolmella sanalla seuraavasti: ”Parasta A-ryhmää eli ahkeria, ammattitaitoisia ja auttavaisia”.

 


 

hARJOITTELIJAT

Tarjoamme ammattikorkeakouluopiskelijoille harjoittelupaikan myynnin, markkinoinnin tai tuotekehityksen parissa aina syksyisin ja keväisin. Nämä energiset tehopakkaukset ilahduttavat toimistoarkeamme ja tarjoavat korvaamatonta apua aina päivittäisten asioiden hoidosta vaativampiinkin kokonaisuuksiin asti. Harjoitteluohjelma tarjoaa molemmille osapuolille mahdollisuuden oppia uutta sekä saada työntekoon inspiraatiota ja uusia näkökulmia.

 

Tutustu harjoittelijoidemme tarinoihin alta!

harjoittelijatarinoita, osa 1 harjoittelijatarinoita, osa 2

 


 

Jaa sisältö: