8.4.2019 | Bring you Shape us

Työharjoittelupaikka ulkomainonnan markkinoinnissa ja tuotekehityksessä

Clear Channel on Helsingin Siltasaaressa toimiva arvostettu ulkomainontayritys, joka kuuluu kansainväliseen Clear Channel Communications -konserniin. Olemme kasvaneet ja kehittyneet voimakkaasti viime vuosina. Meille tunnusomaista on kehittää ja kokeilla rohkeasti uusia tapoja palvella asiakkaitamme, parantaa tuotteitamme ja tehdä työtämme iloisen tuotteliaasti. Out of home -ratkaisumme löytyvät monipuolisista kanavista ja olet varmasti törmännyt tuotteisiimme kaupungilla, kauppakeskuksissa, teiden varsilla ja lentokentällä.

Kiinnostaako sinua ura mediatoimialalla?
Tarjoamme puolivuosittain työharjoittelupaikan 4-5 kuukaudeksi mediatoimialasta kiinnostuneelle ja innostuneelle ammattikorkeakouluopiskelijalle, jolle harjoittelu on osa opintokokonaisuutta ja teoriaopinnot jo pääosin suoritettu. Seuraava harjoittelujaksomme käynnistyy elokuussa 2019 ja tänä syksynä tarjoamme harjoittelupaikan kolmelle opiskelijalle. Harjoittelupaikat ovat markkinointitiimissämme, myynnin tukitoiminnoissa ja tuotekehityksessä.

Hakemamme henkilö
Odotamme sinun olevan aidosti kiinnostunut ja innostunut oppimaan toimialaamme käytännön kautta. Kuten arvomaailmaamme kuuluu, pidät lupauksesi, työskentelytyylisi on yhteistyökykyinen, joustava ja vastaanottavainen, ja olet nälkäinen oppimaan uutta. Ulospäinsuuntautunut luonteesi, myyntihenkinen asenteesi sekä iloisuutesi tekevät sinulle helpoksi ujuttautua joukkoomme. Lisäksi seuraavat osaamisalueet tukevat kehittymistäsi harjoittelijatehtävissämme:
• Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito
• Hyvät vuorovaikutustaidot
• Yleisten toimisto-ohjelmien sujuvat käyttötaidot (PowerPoint, PhotoShop ja Excel)

Tarjoamme sinulle
Saat meillä erinomaisen mahdollisuuden tutustua toimialaamme ja luoda tärkeitä kontakteja tulevaisuutta varten. Saat erinomaisen oppimismahdollisuuden sekä työtehtävien että sisäisten koulutustemme kautta, ja valjastamme sinut monta arvokasta kokemusta rikkaampana tulevalle työurallesi. Saat myös hyvän perehdytyksen, sinulle nimetyn mentorin sekä kannustavat työkaverit, jotka tukevat sinua ammatillisessa kehittymisessäsi.
Tarjoamme työharjoittelijoillemme lounassetelit sekä kuukausipalkkion.

Hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 28.4.2019 mennessä osoitteella: rekry@clearchannel.fi
Tutustu yritykseemme: www.clearchannel.fi, www.facebook.com/ClearChannelFI, https://twitter.com/clearchannelfi