9.11.2021 | Bring you Shape us

Ammattikorkeakouluopiskelija – Hae meille harjoitteluun!

Kiinnostaako sinua ura mediatoimialalla? Tarjoamme upean mahdollisuuden päästä kokemaan modernin mediatoimialan maailmaa, jossa päivät ovat vauhdikkaita ja inspiroivia. Meillä pääset osaksi vauhdikasta ja kehittyvää työyhteisöä sekä odotamme sinun tuovan myös omaa osaamistasi ja kehitysajatuksia tekemiseemme. Haemme harjoittelijoita kevätkaudelle 2022.

 

Clear Channel Suomi Oy on valtakunnallinen ulkomainosyhtiö ja osa globaalia Clear Channel Outdoor -konsernia. Mainosratkaisumme tavoittavat halutun kohderyhmän niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti. Mainoslaiteverkostot sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, suosituimmissa kauppakeskuksissa sekä myymälöiden sisällä, vilkkaimpien teiden varsilla ja Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Arvomme ovat oikeudenmukaisuus, nopeus, eteenpäin katsominen, vapaus, joustavuus ja lupausten pitäminen.

Harjoittelujakso käynnistyy tammikuussa 2022 ja on kestoltaan 4–5 kuukautta. Tarjoamme harjoittelupaikan kolmelle ammattikorkeakouluopiskelijalle markkinointi- ja tuotetiimeissämme. Markkinointitiimiin haemme kahta harjoittelijaa, yleismarkkinointiin ja myyntimarkkinointiin ja tuotetiimiin haemme yhtä harjoittelijaa. Harjoittelijana käytät päivittäin Office365-työkaluja sekä esimerkiksi PhotoShopia, joten IT-taitojen hallitseminen katsotaan eduksi.

Markkinoinnin harjoittelijana pääset tekemään monipuolisia markkinointiviestinnän tehtäviä, kuten esimerkiksi verkkosivujen päivittämistä, sosiaalisen median postauksia, uutiskirjeiden kirjoittamista ja lähettämistä ja kuvamuokkauksia. Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito on välttämätön, englannin kielen taito katsotaan eduksi. Käytät työssäsi moderneja työkaluja, kuten Adoben ohjelmia ja HubSpot-järjestelmää.


Myyntimarkkinoinnin harjoittelijana keskityt kaupalliseen markkinointiin ja pääset työskentelemään asiakasrajapinnassa hyödyntäen markkinoinnin analyyttisiä työkaluja. Työssä korostuu reipas myynnillinen ote, joka näkyy esimerkiksi tekemissäsi luovissa myyntikirjeissä, verkkosivuartikkeleissa, sosiaalisen median postauksissa ja presentaatiossa. Samaan aikaan voi olla käynnissä useampikin projekti, jonka vuoksi työssä menestymiseen tarvitaan hyviä ajanhallintataitoja. Lisäksi pääset oppimaan markkinoinnin automaatiosta ja kehittämään konversioita tuottavia automaatioita. Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito on välttämätön, englannin kielen taito katsotaan eduksi. Käytät työssäsi moderneja työkaluja, kuten Adoben ohjelmia ja HubSpot- ja Qualifier-järjestelmää.


Tuotetiimin harjoittelijana pääset tekemään monipuolisia tuotelanseerauksiin liittyviä tehtäviä, kuten lanseerausten valmistelua, verkkosivujen- ja tuotepresentaatioiden päivittämistä ja kuvamuokkauksia. Tuotetiimin harjoittelijana teet yhteistyötä myös kehitys- ja markkinointitiimien kanssa ja pääset osallistumaan moniin erilaisiin projekteihin. Käytät työssäsi Adoben ja HubSpotin työkaluja. Hyvistä PowerPoint- ja Excel-taidosta on hyötyä.

Työnkuvia voidaan muokata myös harjoittelijan oman osaamisen mukaan.

Jotain sinusta:
  • Harjoittelu on osa opintokokonaisuutta ja olet suorittanut pääosin teoriaopinnot
  • Olet kiinnostunut mediatoimialasta ja tuot meille tuoretta näkökulmaa liiketoimintaamme ja osaamista organisaatioomme
  • Olet innostunut oppimaan työskentelystä mediatoimialalla ja haluat oppia uutta – meillä päivät ovat vauhdikkaita ja tapahtumarikkaita
  • Allekirjoitat arvomaailmamme eli pidät lupauksesi, työskentelytyylisi on yhteistyökykyinen, joustava ja vastaanottavainen, ja olet nälkäinen oppimaan uutta

Jotain meistä:
  • Olemme moderni, ketterä ja kehittyvä toimija ja tarjoamme käyttöösi modernin työkalut opittavaksi (esimerkiksi HubSpot, Adobe Cloud-ohjelmat tms.)
  • Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden tutustua toimialaamme ja luoda tärkeitä kontakteja tulevaisuutta varten
  • Tarjoamme loistavan oppimismahdollisuuden sekä työtehtävien, että sisäisten koulutustemme kautta, ja valjastamme sinut monta arvokasta kokemusta rikkaampana tulevalle työurallesi
  • Tarjoamme kattavan perehdytyksen, sinulle nimetyn mentorin sekä kannustavat työkaverit, jotka tukevat sinua ammatillisessa kehittymisessäsi


Haluamme kuulla sinusta! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 28.11.2021 mennessä osoitteeseen rekry@clearchannel.fi. Kerro hakemuksessa mistä harjoittelupositiosta olet kiinnostunut meillä. Harjoittelujakso on palkallinen. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.


Mikäli sinulle herää kysymyksiä harjoitteluun liittyen, niin voit olla yhteydessä rekry@clearchannel.fi.


 

Tutustu yritykseemme:

Clear Channel työpaikkana

Instagram

Facebook

Twitter