7.5.2021 | Rekrytointi

Haemme harjoittelijoita ulkomainonnan markkinointiin, myyntiin sekä tuotetiimiin

Clear Channel Suomi Oy on valtakunnallinen ulkomainosyhtiö ja osa globaalia Clear Channel Outdoor -konsernia. Mainosratkaisumme tavoittavat halutun kohderyhmän niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti. Mainoslaiteverkostot sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, suosituimmissa kauppakeskuksissa sekä myymälöiden sisällä, vilkkaimpien teiden varsilla ja Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Arvomme ovat oikeudenmukaisuus, nopeus, eteenpäin katsominen, vapaus, joustavuus ja lupausten pitäminen.

 

KIINNOSTAAKO SINUA URA MEDIATOIMIALALLA?

Tarjoamme puolivuosittain työharjoittelupaikan 4-5 kuukaudeksi mediatoimialasta kiinnostuneelle ja innostuneelle ammattikorkeakouluopiskelijalle, jolle harjoittelu on osa opintokokonaisuutta ja teoriaopinnot jo pääosin suoritettu. Seuraava harjoittelujaksomme käynnistyy elokuussa 2021 ja tarjoamme harjoittelupaikan kolmelle opiskelijalle. Harjoittelupaikat ovat markkinointi-, myynti- ja tuotetiimeissämme.

 

Markkinointitiimissä pääset tekemään monipuolisia markkinointiviestinnän tehtäviä, kuten esimerkiksi verkkosivujen päivittämistä, sosiaalisen median postauksia, uutiskirjeiden kirjoittamista ja lähettämistä ja kuvamuokkauksia. Käytät työssäsi Adoben ja HubSpotin työkaluja.

 

Myynnin markkinoinnin harjoittelijana pääset työskentelemään asiakasrajapinnassa hyödyntäen markkinoinnin analyyttisiä työkaluja. Työssä korostuu reipas myynnillinen ote, joka näkyy esimerkiksi tekemissäsi luovissa myyntikirjeissä ja presentaatiossa. Samaan aikaan voi olla käynnissä useampikin projekti, jonka vuoksi työssä menestymiseen tarvitaan hyviä ajanhallintataitoja.

 

Tuotetiimissä pääset tekemään monipuolisia tuotelanseerauksiin liittyviä tehtäviä, kuten lanseerausten valmistelua, verkkosivujen- ja tuotepresentaatioiden päivittämistä ja kuvamuokkauksia. Syksyllä käynnistyy myös vuosittainen tuotteistusprojekti ja tulevan vuoden tuotestrategian suunnittelu, jossa tuotetiimin harjoittelijalla on tärkeä avustava rooli. Tuotetiimin harjoittelijana teet yhteistyötä myös kehitys- ja markkinointitiimien kanssa ja pääset osallistumaan moniin erilaisiin projekteihin. Käytät työssäsi Adoben ja HubSpotin työkaluja. Hyvistä PowerPoint- ja Excel-taidosta on hyötyä.

 

HAKEMAMME HENKILÖ

Odotamme sinun olevan aidosti kiinnostunut ja innostunut oppimaan toimialaamme käytännön kautta. Kuten arvomaailmaamme kuuluu, pidät lupauksesi, työskentelytyylisi on yhteistyökykyinen, joustava ja vastaanottavainen, ja olet nälkäinen oppimaan uutta. Ulospäinsuuntautunut luonteesi, myyntihenkinen asenteesi sekä iloisuutesi tekevät sinulle helpoksi ujuttautua joukkoomme. Harjoittelijana käytät päivittäin Office365-työkaluja sekä esimerkiksi PhotoShopia, joten IT-taitojen hallitseminen katsotaan eduksi. Työnkuvaa voidaan muokata myös harjoittelijan oman osaamisen mukaan.

 

Lisäksi seuraavat osaamisalueet tukevat kehittymistäsi harjoittelijatehtävissämme:

 

  • Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito
  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Yleisten toimisto-ohjelmien sujuvat käyttötaidot (mm. PowerPoint, Excel, PhotoShop)

 

TARJOAMME SINULLE

Saat meillä erinomaisen mahdollisuuden tutustua toimialaamme ja luoda tärkeitä kontakteja tulevaisuutta varten. Saat erinomaisen oppimismahdollisuuden sekä työtehtävien että sisäisten koulutustemme kautta, ja valjastamme sinut monta arvokasta kokemusta rikkaampana tulevalle työurallesi. Saat myös hyvän perehdytyksen, sinulle nimetyn mentorin sekä kannustavat työkaverit, jotka tukevat sinua ammatillisessa kehittymisessäsi.

 

HAKUOHJEET

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.5.2021 mennessä osoitteeseen rekry@clearchannel.fi

 

Tutustu yritykseemme:

Clear Channel työpaikkana

Instagram

Facebook

Twitter

 

Jaa sisältö: