1.11.2022 | Rekrytointi

Markkinoinnin opiskelija – Hae meille harjoitteluun!

Kiinnostaako sinua ura mediatoimialalla? Tarjoamme upean mahdollisuuden päästä kokemaan modernin mediatoimialan maailmaa, jossa päivät ovat vauhdikkaita ja inspiroivia. Meillä pääset osaksi dynaamista ja kehittyvää työyhteisöä. Odotamme sinun tuovan myös omaa osaamistasi ja kehitysajatuksia tekemiseemme. Haemme harjoittelijoita kevätkaudelle 2023.

Hae työpaikkaa tästä

 

Clear Channel Suomi Oy on valtakunnallinen ulkomainosyhtiö ja osa globaalia Clear Channel Outdoor -konsernia. Mainosratkaisumme tavoittavat halutun kohderyhmän niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti. Mainoslaiteverkostot sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, suosituimmissa kauppakeskuksissa sekä myymälöiden sisällä, vilkkaimpien teiden varsilla ja Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Arvomme ovat oikeudenmukaisuus, nopeus, eteenpäin katsominen, vapaus, joustavuus ja lupausten pitäminen, ja ne näkyvät kaikessa tekemisessämme.

Lue lisää meistä yrityksenä »


Harjoittelujakso käynnistyy
tammikuussa 2022 ja on kestoltaan 4–5 kuukautta. Tarjoamme harjoittelupaikan kolmelle opintojensa loppuvaiheessa olevalle ammattikorkeakouluopiskelijalle. Harjoittelussa pääset oppimaan käytännössä modernien markkinointityökalujen (mm. HubSpot-järjestelmän ja Adoben ohjelmien, kuten Photoshopin, Illustratorin ja AfterEffectsin) käyttöä. Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito on välttämätön, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

 

Etsimme kolmea harjoittelijaa: 

 • Markkinoinnin ja tutkimuksen harjoittelijana pääset tekemään monipuolisia markkinointiviestinnän tehtäviä painottuen sisällöntuotantoon ja tutkimukseen. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi erilaiset kuvamuokkaukset sekä artikkelien, uutiskirjeiden ja somepostausten kirjoittaminen. Avustat työssäsi erityisesti Insight Manageriamme erilaisissa tutkimukseen liittyvissä tehtävissä ja sisällöntuotannossa.

 • Myyntimarkkinoinnin harjoittelijana keskityt kaupalliseen markkinointiin hyödyntäen monipuolisesti markkinoinnin työkaluja ja analytiikkaa. Työssä korostuu reipas myynnillinen ote, joka näkyy esimerkiksi tekemissäsi luovissa myyntikirjeissä, verkkosivuartikkeleissa ja presentaatioissa. Pääset oppimaan markkinoinnin automaatiosta ja hyödynnät työssäsi monipuolisesti HubSpot-järjestelmää. Avustat työssäsi erityisesti Sales Marketing Specialistiamme myyntiä tukevien markkinointitoimenpiteiden parissa.

 • Tuotemarkkinoinnin harjoittelijana pääset tekemään monipuolisia tuotteisiin ja tuotemarkkinointiin liittyviä tehtäviä. Osa tehtävistäsi keskittyy tuotetiimin vastuualueisiin, kuten verkkosivujen tuotetietojen päivittämiseen. Toinen osa tehtävistäsi keskittyy markkinointitiimin vastuualueisiin – tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi erilaiset kuvamuokkaukset, presentaatioiden tekeminen sekä uusiin tuotelanseerauksiin osallistuminen ja sisällöntuotanto lanseerausten tukena. Teet yhteistyötä tuote-, kehitys- ja markkinointitiimien kanssa. Hyvistä PowerPoint- ja Excel-taidosta on hyötyä etenkin tässä tehtävässä.

  Työnkuvia voidaan muokata myös harjoittelijan oman osaamisen ja kiinnostuksenkohteiden mukaan. Jokaisella harjoittelijalla on oma nimetty ohjaajansa, jonka lisäksi koko tiimi tukee harjoittelujakson aikana.


Jotain sinusta:
 • Harjoittelu on osa opintokokonaisuuttasi ja olet suorittanut pääosin teoriaopinnot.
 • Olet oma-aloitteinen, haluat kehittyä ja omaat hyvät ajanhallintataidot – meillä päivät ovat vauhdikkaita ja tapahtumarikkaita, ja harjoittelijat saavat meillä monipuolisesti vastuuta isoistakin kokonaisuuksista.
 • Olet innostunut oppimaan työskentelystä mediatoimialalla ja tuot meille tuoretta näkökulmaa liiketoimintaamme ja osaamista organisaatioomme.
 • Allekirjoitat arvomaailmamme eli pidät lupauksesi, työskentelytyylisi on yhteistyökykyinen, joustava ja vastaanottavainen, ja olet nälkäinen oppimaan uutta.

 

9/10 suosittelisi meitä työnantajana*: 

Panostamme vahvasti työhyvinvointiin ja hyvään työilmapiiriin. Me kunnioitamme ja arvostamme työntekijöitämme yksilöinä, ja haluamme ylläpitää ympäristöä, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja tuntea yhteenkuuluvuuden tunnetta. Harjoittelijamme pääsevät vahvasti osaksi työyhteisöä ja esimerkiksi kattava perehdytysohjelmamme on täysin sama kaikille työntekijöillemme.

Työyhteisömme yhdenvertaisuus, yhteisöllisyys ja sitoutuneisuus ovat meille tärkeitä teemoja, ja pyrimme edistämään niitä niin arkipäiväisessä toiminnassa kuin konsernimme strategiatasollakin. Oikeudenmukaisuus on nostettu yrityksemme arvoksi ja mittaamme sen toteutumista säännöllisesti.

 • 9/10 työntekijöistämme kokee, että Clear Channel arvostaa työntekijöiden yksilöllisiä eroja.
 • 9/10 työntekijöistämme kokee voivansa olla oma itsensä töissä.
 • 9/10 työntekijöistämme kokee saavansa sopivasti vapautta ja itsenäisyyttä saavuttaakseen tavoitteet.*
  *Clear Channel Suomi, Työhyvinvointikysely 2021, N=58, vastausprosentti: 100


Haluamme kuulla sinusta!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 20.11.2022 mennessä. Kerro hakemuksessa mistä harjoittelupositiosta olet kiinnostunut.

Hae työpaikkaa tästä


Harjoittelu on palkallinen (1000 €/kk). Lisäksi saat lounasedun (200 € / kk).

 

Mikäli sinulle herää kysymyksiä harjoitteluun liittyen, voit olla yhteydessä Viiviin: viivi.lehtinen@clearchannel.fi 

 

Tutustu meihin alla olevista linkeistä:

  Lue lisää harjoittelusta Clear Channelilla 

Clear Channel työpaikkana

 

Jaa sisältö: