26.10.2020 | Matkustusympäristö, Uutiset, Kohderyhmätieto/asiakasymmärrys

Heartbeats-konsepti nostaa kohdennetun mainonnan uudelle tasolle

Clear Channel Suomi on kehittänyt uudenlaisen dataan perustuvan mainonnan mallin, joka mahdollistaa mainosviestien aiempaa älykkäämmän kohdentamisen Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Viestejä voidaan kohdentaa saapuvien ja lähtevien matkustajien kulkureittien perusteella. Heartbeats-konsepti on suunniteltu mainonnan ja median ostajille helpottamaan sekä mainonnan ostamista että suunnittelua.

 

Clear Channel on Finavian mediakumppani Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Pitkälle tulevaisuuteen ulottuvan kumppanuuden myötä Clear Channel uudistaa Helsinki-Vantaan lentoasemalle ennakkoluulottoman mediakokonaisuuden, joka tukee lentoaseman identiteettiä ja tunnelmaa. Uusi Heartbeats-konsepti luo osaltaan merkittävän mahdollisuuden uudistaa mainontaa ja palveluja lentoasemalla.

 

Yksityiskohtaista dataa lentoasemasta

 

Helsinki-Vantaa on vilkas kansainvälinen lentoasema, jonka sykettä rytmittävät saapuvien ja lähtevien lentojen matkustajavirrat sekä vuorokauden- ja viikonajat. Vaihtelua rytmiin tuovat muun muassa erilaiset matkustajat, matkan tarkoitus sekä määränpää. Vaihtelusta syntyy mitattavia malleja. Heartbeats-konsepti pohjautuu yksityiskohtaiseen dataan ja analytiikkaan Helsinki-Vantaan lentoaseman lentoliikenteestä ja -aikatauluista sekä matkustajavirroista. Tämä data voidaan jakaa lukumäärädataan ja laadulliseen dataan.

 

”Lukumäärädata kertoo meille esimerkiksi, kuinka monta matkustajaa mainosten ohi kulkee, kauanko mainonnalle altistutaan sekä kuinka kauan lentoasemalla vietetään aikaa. Toinen dataryhmä, eli laadullinen data kertoo meille puolestaan, millaisia matkustajat ovat profiililtaan, miten he käyttäytyvät ja miten mainonta vaikuttaa vastaanottajaan”, Clear Channelin Head of Airport Media, Tommi Nöjd, luettelee.

 

Clear Channelille teknologian jatkuva kehittyminen yhdessä yksityiskohtaisen datan kanssa mahdollistaa tiedon jalostamisen kaikkia osapuolia palvelevaan muotoon sekä entistä ketterämmän ja tavoittavamman mainonnan. Heartbeats-konseptin avulla lentomatkustajat on mahdollista profiloida kattavammin sekä tavoittaa kansainväliset matkustajat paremmin.

 

kuinka heartbeats-konseptimme toimii?

 

Enemmän mahdollisuuksia ja tehokkaampaa mainontaa uniikissa mainosympäristössä

 

Digitaalisen ulkomainonnan edelläkävijänä Clear Channel rakentaa asiakkailleen entistäkin vaikuttavampia ratkaisuja täysin ainutlaatuisessa mainosympäristössä, joka tarjoaa mainostajille parhaan tarttumapinnan kansainvälisyyteen, ostovoimaiseen yleisöön ja aktiivisiin kuluttajiin. Heartbeats-konseptin avulla voidaan tarjota matkustajille relevantimpaa sisältöä ja varmistua siitä, että oikea viesti kohtaa oikeat silmäparit.

 

”Ymmärrämme matkustajien tarpeet ja pystymme yhdistämään ne haluttuun viestiin. Yleisö kohdataan innovatiivisella tavalla − oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Ymmärtämällä lentoaseman matkustajien rytmiä luomme uniikin mediakokemuksen. Heartbeats-konsepti luo merkittävän mahdollisuuden uudistaa mainontaa ja palveluja Helsinki-Vantaan lentoasemalla”, kertoo Jesse Jussila, Clear Channelin Head of Product.

 

Lentoasema mielletään turvalliseksi, miellyttäväksi ja eksklusiiviseksi ympäristöksi, joka luo parhaan mahdollisen näkyvyyden mainostajien brändeille. Clear Channelin lentoasemalle rakentamien uusien digitaalisten pintojen lisäksi näyttävät promootiot, luovat erikoistoteutukset sekä pidempikestoiset kampanjat mahdollistavat ensiluokkaisten ja tehokkaiden mainosratkaisuiden toteuttamisen. Lentoasema on vaikuttava brändinrakennuspaikka, ja uusi teknologia sekä uudenlaiset mainosratkaisut vievät mainostajan mahdollisuudet aivan uudelle tasolle.

 

Mainosverkosto uudistuu ja laajenee Helsinki-Vantaan lentoasemalla

 

Helsinki-Vantaan lentoaseman vahvuus brändinrakennuksen työkaluna on sen kattava mainosverkosto ja uniikit mainosratkaisut. Näyttävien digitaalisten mainospintojen verkosto jatkaa kasvuaan lähitulevaisuudessakin. Lentoasemalle rakentuu parhaillaan ennennäkemätön mediakokonaisuus, joka tukee lentoaseman identiteettiä, tunnelmaa ja palveluja. Näyttäviä uutuuksia ovat muun muassa The High Street, The Arrivals sekä laajentunut Premium Traveller -verkosto.

 

Kiinnostuitko Heartbeats-konseptistamme ja upeista mainosmahdollisuuksista Helsinki-Vantaan lentoasemalla?

OTA YHTEYTTÄ


Lisätiedot:

Jesse Jussila, Head of Product, Clear Channel Suomi Oy, p. 040 553 0700, jesse.jussila@clearchannel.fi

Lassi Tolonen, Tuote- ja kehitysjohtaja, Clear Channel Suomi Oy, p. 040 523 0041, lassi.tolonen@clearchannel.fi

Tommi Nöjd, Head of Airport Media, Clear Channel Suomi Oy, p. 050 388 4141, tommi.nojd@clearchannel.fi


heartbeats in english