7.4.2022 | Bring you Shape us

Avoin työpaikka: Head of Marketing

Clear Channel Suomi Oy on valtakunnallinen ulkomainosyhtiö. Olemme osa globaalia Clear Channel Outdoor -konsernia. Mainosratkaisumme tavoittavat halutut kohderyhmät niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti. Mainoslaiteverkostomme sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, suosituimmissa kauppakeskuksissa ja myymälöiden sisällä, vilkkaimpien teiden varsilla, Helsingin Satamassa ja Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Otamme vastuullisuuden huomioon kaikessa toiminnassamme. Tahdomme tarjota asiakkaillemme entistä kestävämpiä ratkaisuja ympäristön kuormitusta vähentämällä, energiatehokkuutta parantamalla ja kierrätystä lisäämällä. Clear Channelin tavoitteena on vähentää liiketoiminnan aiheuttamia ympäristövaikutuksia.

Markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen! Sykkiikö sydämesi markkinoinnille, brändiviestinnälle sekä työnantajamielikuvan kehittämiselle? Clear Channel Suomi Oy on digitaalisen ulkomainonnan markkinajohtaja - haluaisitko sinä työskennellä ulkomainonnan näköalapaikalla? Hienoa, sillä etsimme joukkoomme markkinoinnin taitajaa.


Head of Marketing


Keskeisimpänä tehtävänäsi on markkinoinnin johtaminen sekä toimiminen markkinointitiimin esihenkilönä. Varmistat sisäisten sidosryhmien ja markkinoinnin yhteistyön tutkimus- ja analytiikkatietoa hyödyntäen. Vastaat markkinointiviestinnän strategiasta ja sen toteuttamisesta B2B-yhtiössä. Lisäksi vastuullasi on brändiviestintä, myyntimarkkinointi ja tutkimuskokonaisuus. Kehität ja toteutat modernia, monikanavaista markkinointia, mahdollistaen laadukkaat liidit myynnille ja kehittäen näin nurturointiprosessia.


Sinulta toivomme kokemusta markkinointitiimin johtamisesta, viestinnästä, sekä ymmärrystä markkina-automaatiosta ja sosiaalisen median mahdollisuuksista. Menestyäksesi tehtävässä omaatkin jo kokemusta vastaavista tehtävistä ja sinulta löytyy varmuutta hallita isojakin kokonaisuuksia ja johtaa projekteja. Arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja, paineensietokykyä, halua ja kykyä toimia ja omaksua eri organisaatioalueiden tavoitteet ja tarpeet. Ennen kaikkea eduksi katsomme rohkeaa ja proaktiivista asennetta uusien asioiden kokeiluun tavoitteiden saavuttamiseksi!

Edellytämme:

- Itsenäistä ajattelua ja strategista osaamista

- Kokemusta esimiestyöstä

- Hyviä vuorovaikutustaitoja

- Modernia B2B-markkinoinnin työkalujen hallintaa ja ymmärrystä

- Kokemusta asiakaskokemuksen ja digitaalisen ostopolun rakentamisesta

- Näkemystä digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksista

- Sujuvaa suomen sekä englannin kielen osaamista


Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi monipuolisten työtehtävien parissa, sekä rakentaa jotain kokonaan uutta yhdessä arvostavan, ammattitaitoisen sekä innovatiivisen työyhteisön kanssa - tutustu meihin. Pidämme työyhteisöstämme huolta erilaisin valmennuksin, hyvinvointitempauksin ja tapahtumin sekä kiittämisen kulttuuria vaalien ja vahvistaen. Vaikkakin sinun on 60/40 lähityön suoman jouston myötä mahdollista työskennellä myös etänä, tiimimme toivoo sinun myös viihtyvän juuri remontoidussa toimistomme.


Pidämme työhyvinvoinnistasi huolen tarjoamalla:

- Kilpailukykyisen palkkauksen

- Vuosibonuksen

- Edenred lounas- ja virike-edun

- Joustavan työajan sekä lähityö mahdollisuuden

- Modernin toimiston keskeisellä sijainnilla

- Ilmaisen pysäköinnin autoille

- Laajimman mahdollisen työterveyspalvelun

- Kansainväliset työmahdollisuudet konsernin sisällä

Kiinnostuitko? Hienoa! Nyt on sinun vuorosi. Lähetä hakemus palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 28.4.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo haku aikana, joten toimi nopeasti!

Hae työpaikkaa »


Lisätietoja työtehtävästä Experikseltä antaa Senior Consultant Mari Mielonen, p. 040 623 7032 tai sähköpostitse mari.mielonen@fi.experis.com

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.