2.8.2022 | Rekrytointi

Avoin työpaikka: Financial Assistant

Etsimme energiseen joukkoomme oppimishaluista Financial Assistantia osa-aikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Financial Assistantina liityt osaksi neljän hengen talouden ammattilaisten tiimiä, jossa työskentelet Financial Controllerin, Business Controllerin sekä kirjanpitäjän tukena, avustaen heitä talouden monipuolisissa tehtävissä. 

Hae työpaikkaa aTalentin sivullaTyönkuvasi on laaja-alainen ja vaihtelee tiimin tarpeiden mukaan, mutta tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi talouden raportointia, markkinaseurantaa, datan tarkistusta, projektiavustamista, matka- ja ostolaskujen käsittelyä sekä ad hoc -tehtäviä. Riippuen osaamisestasi sekä kiinnostuksen kohteistasi on työn sisältöä mahdollista laajentaa myöhemmin esimerkiksi reskontran hallinnan puolelle, ja tehtävät ovat räätälöitävissä aikaisemman kokemuksesi tai vahvuuksiesi pohjalta.

Saatat olla etsimämme osaaja, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutausta sekä ymmärrystä talouden käsitteistä ja periaatteista. Olet kerryttänyt kokemusta ja työelämätaitoja esimerkiksi kesätöiden tai harjoitteluiden myötä - eduksesi katsomme, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Arjen työvälineenä käytössäsi on Excel, ja toivomme sinulta kokemusta sekä kiinnostusta Excelin ja muiden MS Office -ohjelmistojen käyttöön. Arvostammekin teknistä näppäryyttä sekä intoa hyödyntää erilaisia järjestelmiä. Ennen kaikkea toivomme, että olet toimeen tarttuva tiimipelaaja, jolla on intoa tukea Clear Channelin kasvavaa liiketoimintaa talouden näkökulmasta!

Tehtävässä voit työskennellä joustavasti käynnissä olevien opintojesi ohella, ja viikoittainen työtuntimäärä on sovittavissa tilanteesta ja tiimin tarpeista riippuen. Arvostamme kuitenkin erityisesti joustavuutta sekä mahdollisuutta tukea tiimiä etenkin kiireisempien ajanjaksojen aikana. Toivomme sinulta valmiutta työskennellä pääasiassa Clear Channelin Helsingin toimistolta käsin, sekä mahdollisuutta aloittaa tehtävässä syyskuussa 2022.

 


Mitä tarjoamme sinulle?

 • Roolin kansainvälisessä, markkinoita johtavassa organisaatiossa.

 • Monipuolisen tehtävän modernilla, nopeasti kehittyvällä ja kasvavalla toimialalla mainosmediaympäristössä, jossa digitalisaation kattavat mahdollisuudet tunnistetaan.

 • Tilaisuuden syventää osaamistasi talouden saralla ja ottaa vastuullesi vaihtelevia tehtäviä.

 • Mahdollisuuden urakehitykseen ja tehtäväkentän laajentamiseen.

 • Positiivisen ja energisen työyhteisön sekä osaavan tiimin, joka tukee sinua onnistumaan.

 • Lounasedun ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn sopimuksen mukaan.

Mitä odotamme sinulta?

 • Vähintään puoliväliin edenneitä, tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. taloushallinto, laskentatoimi ja/tai rahoitus).
 • Aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi harjoitteluiden tai kesätöiden parista. Työkokemus taloushallinnon tehtävistä katsotaan eduksi.
 • Tarkkaa, aktiivista ja joustavaa työskentelyotetta sekä mielenkiintoa monipuolisia työtehtäviä kohtaan.
 • Hyviä MS Office -taitoja erityisesti Excelin parissa, ja näppäryyttä ottaa haltuun uusia järjestelmiä. Eduksesi katsomme tuntemuksen talouden ja/tai raportoinnin ohjelmistoista (esim. Power BI).
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Olisiko tämä seuraava askel urallasi?

Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään keskiviikkoon 17.8. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Hakuprosessia, aikatauluja ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Coordinator Laura Rosendahl (+358 50 548 1876, laura.rosendahl@atalent.fi). Lauran tavoitat puhelimitse parhaiten torstaina 4.8. klo 9.00-11.00 sekä torstaina 11.8. klo 13.00-15.00.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Clear Channel Suomi Oy:lle.

Hae työpaikkaa aTalentin sivulla

 


TheRex

Lue meistä lisää: 

Clear Channel Suomi Oy on valtakunnallinen ulkomainosyhtiö ja osa globaalia Clear Channel Outdoor -konsernia. Mainosratkaisumme tavoittavat halutun kohderyhmän niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti. Mainoslaiteverkostot sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, suosituimmissa kauppakeskuksissa sekä myymälöiden sisällä, vilkkaimpien teiden varsilla ja Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Digitaalisessa ulkomainonnassa olemme selkeä markkinajohtaja sekä alan edelläkävijä. Yrityksemme kasvaa vahvasti ja kannattavasti. Arvomme ovat oikeudenmukaisuus, nopeus, eteenpäin katsominen, vapaus, joustavuus ja lupausten pitäminen. 

 

Clear Channel työpaikkana

 

Jaa sisältö: