15.6.2016 | Bring you Shape us

Ulkomainosyhtiö Clear Channel Suomelle uusi myyntijohtaja

Bergman siirtyi tehtävään yhtiön sisältä. Hän on toiminut Clear Channel Suomen palveluksessa  vuodesta 2014 lähtien vastaten sekä lentoaseman mainosliiketoiminnan johtamisesta että tietyistä avainasiakkuuksista.

Bergmanin terävä näkemys markkinoinnin ja mainonnan nykytilasta sekä vahva kokemus myynnin johtamisesta on kehittänyt lentoaseman mainosmyyntiä vahvaan kasvusuuntaan. Uudessa tehtävässään Bergman haluaa viedä koko yhtiön myyntiä vieläkin digitaalisempaan ja korkealuokkaisempaan suuntaan.Bergman siirtyi tehtävään yhtiön sisältä. Hän on toiminut Clear Channel Suomen palveluksessa  vuodesta 2014 lähtien vastaten sekä lentoaseman mainosliiketoiminnan johtamisesta että tietyistä avainasiakkuuksista.

Bergmanin terävä näkemys markkinoinnin ja mainonnan nykytilasta sekä vahva kokemus myynnin johtamisesta on kehittänyt lentoaseman mainosmyyntiä vahvaan kasvusuuntaan. Uudessa tehtävässään Bergman haluaa viedä koko yhtiön myyntiä vieläkin digitaalisempaan ja korkealuokkaisempaan suuntaan.Digitaalinen ylivoimamme niin kadulla kuin lentoasemalla luo meille ehdottoman kilpailuedun alalla ja haluan kehittää sitä edelleenEnnen Clear Channelia Bergman on toiminut tuloksekkaasti myynnin johtotehtävissä SBS Discovery TV:n ja radiokanava NRJ:n palveluksessa.