09.2.2018 | Bring you Shape us

Työharjoittelupaikka ulkomainonnan parissa

Clear Channel on Helsingin Siltasaaressa toimiva arvostettu ulkomainontayritys, joka kuuluu kansainväliseen Clear Channel Communications -konserniin. Olemme kasvaneet ja kehittyneet voimakkaasti viime vuosina. Meille tunnusomaista on kehittää ja kokeilla rohkeasti uusia tapoja palvella asiakkaitamme, parantaa tuotteitamme ja tehdä työtämme iloisen tuotteliaasti. Out of home -ratkaisumme löytyvät monipuolisista kanavista ja olet varmasti törmännyt tuotteisiimme kaupungilla, kauppakeskuksissa, teiden varsilla ja lentokentällä.

Kiinnostaako sinua ura mediatoimialalla? Clear Channel on Helsingin Siltasaaressa toimiva arvostettu ulkomainontayritys, joka kuuluu kansainväliseen Clear Channel Communications -konserniin. Olemme kasvaneet ja kehittyneet voimakkaasti viime vuosina. Meille tunnusomaista on kehittää ja kokeilla rohkeasti uusia tapoja palvella asiakkaitamme, parantaa tuotteitamme ja tehdä työtämme iloisen tuotteliaasti. Out of home -ratkaisumme löytyvät monipuolisista kanavista ja olet varmasti törmännyt tuotteisiimme kaupungilla, kauppakeskuksissa, teiden varsilla ja lentokentällä.

Kiinnostaako sinua ura mediatoimialalla?

Tarjoamme puolivuosittain työharjoittelupaikan 4-5 kuukaudeksi mediatoimialasta kiinnostuneelle ja innostuneelle ammattikorkeakouluopiskelijalle, jolle harjoittelu on osa opintokokonaisuutta ja teoriaopinnot jo pääosin suoritettu. Seuraava harjoittelujaksomme käynnistyy tammikuussa 2018 ja tarjoamme nyt yhden harjoittelupaikan kampanjasuunnittelutiimiimme ja toisen markkinointitiimimme.

Hakemamme henkilö

Odotamme sinun olevan aidosti kiinnostunut ja innostunut oppimaan toimialaamme käytännön kautta. Kuten arvomaailmaamme kuuluu, pidät lupauksesi, työskentelytyylisi on yhteistyökykyinen, joustava ja vastaanottavainen, ja olet nälkäinen oppimaan uutta. Ulospäinsuuntautunut luonteesi, myyntihenkinen asenteesi sekä iloisuutesi tekevät sinulle helpoksi ujuttautua joukkoomme. Lisäksi seuraavat osaamisalueet tukevat kehittymistäsi harjoittelijatehtävissämme:

•Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito

•Hyvät vuorovaikutustaidot

•Yleisten toimisto-ohjelmien sujuvat käyttötaidot (tärkeimpinä PowerPoint ja Excel, ja markkinoinnin tehtävässä myös PhotoShop)

Tarjoamme sinulle

Saat meillä erinomaisen mahdollisuuden tutustua toimialaamme ja luoda tärkeitä kontakteja tulevaisuutta varten. Saat erinomaisen oppimismahdollisuuden sekä työtehtävien että sisäisten koulutustemme kautta, ja valjastamme sinut monta arvokasta kokemusta rikkaampana tulevalle työurallesi. Saat myös hyvän perehdytyksen, sinulle nimetyn mentorin sekä kannustavat työkaverit, jotka tukevat sinua ammatillisessa kehittymisessä.

 

Tarjoamme työharjoittelijoillemme lounassetelit sekä kuukausipalkkion.

Hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 10.12.2017 mennessä osoitteella: rekry@clearchannel.fi

Ilmoita myös hakemuksessasi kummasta tehtävästä olet ensisijaisesti kiinnostunut, kampanjasuunnittelun vai markkinoinnin. Tutustu yritykseemme: www.clearchannel.fi ja www.facebook.com/ClearChannelFI