13.3.2018 | Digitaalinen

Sokos Shopping wall - Digitaaliset mainosnäytöt Helsingin ydinkeskustassa

Kolme suurta digitaalista mainospintaa sijaitsee keskellä vilkkainta ydinkeskustaa rautatieaseman, Kiasman ja Mannerheimintien välissä sijaitsevan Sokoksen tavaratalon seinässä. Digitaaliset mainosnäytöt ovat sijoitettu siten, että yksi näyttö näkyy Mannerheimintielle, yksi Rautatieasemalle ja yksi Kaivokadulle päin.

Digitaaliset mainospinnat yhdistettynä vahvaan tavoittavuuteen, antavat mainostajille vaikuttavan välineen niin lanseerauksiin, jolloin on tarve saada tuote tai palvelu nopeasti suuren yleisön tietoisuuteen kuin tuotemainontaan, jolloin halutaan kasvattaa kohderyhmän ostoaikeita.

Point of Sale -huomioarvoa suuressa mittakaavassa

Sokoksen seinässä olevat digitaaliset mainosnäytöt ovat osa Clear Channelin Shopping wall –verkostoa, näytöt sijaitsevat ostoympäristöjen keskeisimmillä paikoilla Suomen vilkkaimmissa kauppakeskuksissa. Shopping wall –näyttöjä on yhteensä 16 eri kauppakeskuksessa eri puolilla Suomea: Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Hyvinkäällä, Tampereella, Porissa, Kouvolassa, Oulussa ja Lempäälässä. Verkostossa on yhteensä 24 suurta digitaalista mainosnäyttöä. Vaikuttavin jättinäytöistä on Kampin The Wall, joka on pohjoismaiden suurin diginäyttö ja joka tavoittaa viikoittain 800 000 ohikulkijaa.

Herätä kuluttajien mielenkiinto, muistuta matkalla kauppaan ja vahvista brändisi muistijälkeä ja tunnettuutta tärkeällä hetkellä kuluttajan ostopolulla.Kolme suurta digitaalista mainospintaa sijaitsee keskellä vilkkainta ydinkeskustaa rautatieaseman, Kiasman ja Mannerheimintien välissä sijaitsevan Sokoksen tavaratalon seinässä. Digitaaliset mainosnäytöt ovat sijoitettu siten, että yksi näyttö näkyy Mannerheimintielle, yksi Rautatieasemalle ja yksi Kaivokadulle päin.

 

Jaa sisältö: