Ajankohtaista

Uutiset / Digitaalinen, FMCG ja Ostoympäristö ja POS

Store myymälämedia laajenee

Clear Channel laajentaa Store-mainosverkostoa S-ryhmän Kymen Seudun, Keskipohjanmaan ja Pirkanmaan osuuskauppoihin.

Lue lisää
Uutiset

Clear Channel on LUX Helsingin yhteistyökumppani

LUX Helsinki tuo iloa talven pimeyteen 5.-9.1.2019 valaisten kaunista Etu-Töölön aluetta. Reitti alkaa Kansalaistorilta, jossa Musiikkitalon digitaalisella näytöllä nähdään italialaisen Marco Brianzan Moonlight-installaatio.

Lue lisää
Uutiset

Uusi älykäs pakettipalvelupiste on lanseerattu

Clear Channel ja suomalainen start up -yritys Agora Networks tuo kaupunkikuvaan uudenlaisen pakettipalvelupisteen, Agora-kioskin. Clear Channel vastaa kioskien mainosmyynnistä ja tuo modernit mainoslaitteet kiinteäksi osaksi uusia pakettipalvelupisteitä

Lue lisää
Uutiset

Työharjoittelupaikka ulkomainonnan markkinoinnissa

Clear Channel on Helsingin Siltasaaressa toimiva arvostettu ulkomainontayritys, joka kuuluu kansainväliseen Clear Channel Communications -konserniin. Olemme kasvaneet ja kehittyneet voimakkaasti viime vuosina. Meille tunnusomaista on kehittää ja kokeilla rohkeasti uusia tapoja palvella asiakkaitamme, parantaa tuotteitamme ja tehdä työtämme iloisen tuotteliaasti. Out of home -ratkaisumme löytyvät monipuolisista kanavista ja olet varmasti törmännyt tuotteisiimme kaupungilla, kauppakeskuksissa, teiden varsilla ja lentokentällä.

Lue lisää

Ota yhteyttä

0207 312 000. tai lähetä sähköpostia sales@clearchannel.fi